W.S.V. Het Koggeschip - Kampen

Onze Haven

HAVENMEESTERSCHAP

Zeer recent is bij het Koggeschip het havenmeesterschap omgebouwd naar een soort estafette bezetting. Was het voorheen één havenmeesterechtpaar, vanaf 29 april 2006 zijn dat 4 havenmeesterechtparen welke bij toerbeurt als gastheer en gastvrouw zullen optreden en het onze gasten en leden zo plezierig mogelijk naar de zin willen maken. Zij staan met z’n allen open voor opbouwende kritiek. De verwachting is dat na een inwerk- en gewenningsperiode alle betrokkenen zich hier goed bij zullen gaan voelen. De havenmeesters staan dagelijks voor U klaar, zie tijden aangeplakt op havenkantoor. Hier staan eveneens de pauzetijden op vermeld, houdt U hier aub rekening mee.

KOFFIE- EN THEE UURTJE

Koffie uurtje van 10.00 – 11.00 uur
Thee uurtje van 14.30 – 15.30 uur

Levering van brandstof, gasflessen en het dagblad de Telegraaf: 7 dagen per week

HELLING- EN TAKELWERKZAAMHEDEN

Hellingen en takelingen kunnen telefonisch worden aangevraagd 06-55706184 (na 17.00 uur), of mondeling in het havenkantoor. De dienstdoende hellingmeester maakt met u een afspraak via een agendasysteem, over datum en tijdstip afhankelijk wanneer de hellingmeester beschikbaar is.

LOODSHUUR

Schilderen kunt u in onze verlichte en verwarmde loods.

WERKWIJZE

Uw boot kan door middel van een hellingwagen tot 20000 kg uit het water worden gehaald.
Transport naar de afspuitplaats, om vervolgens op originele bokken van de vereniging in de loods worden geplaatst.

DIGITAAL CONTACT

Ook de haven is digitaal gegaan en derhalve zijn de havenmeester echtparen ook digitaal te bereiken, voor vragen, opmerkingen en/of suggesties kunt u een mail sturen door te klikken op deze link.

FIETSVERHUUR

Ook kunt u prima fietsen huren om onze mooie omgeving te verkennen. Fietsend naar Kampen in ca. 7 minuten, lopend duurt dat ongeveer 20 minuten. Bent u tevreden, zeg het anderen. Heeft u klachten, vertel het ons. Is uw verblijf in onze haven naar wens geweest, zou u dan onze Facebookpagina willen 'liken' en/of een recensie willen plaatsen? Facebookpagina WSV Het Koggeschip.

CONTACT

U kunt de havenmeester bereiken via het volgende telefoonnummer: 038-3315833. Het adres is Seveningseweg 1A, 8267BA Kampen.

OVERIG

Voor een link naar onze Prijzen, klikt u hier.
Voor een link naar de Bestuurspagina klikt u hier.
Voor een link naar pagina van de Technische Commissie klikt u hier.
Voor een link naar de pagina van de Evenementen Commissie klikt u hier.
Voor een link naar de pagina van de Redactie Commissie klikt u hier.
Om te zien hoe het Vlaggenprotocol is, klikt u hier.
U klikt hier voor een overzicht naar websites die iets te melden hebben oftewel nuttige links.